De Tapwacht

Nu ook korting op de reiniging van uw tapinstallatie.

Periodieke reiniging van de tap

Jouw sportvereniging heeft van de brouwerij de tapinstallatie in bruikleen gekregen. Om er voor te zorgen, dat de goede kwaliteit van het getapte bier gegarandeerd is en om een mogelijke bacteriƫle verontreiniging te voorkomen, dient jouw bruikleen-tapinstallatie periodiek professioneel gereinigd en gecontroleerd te worden.

Afhankelijk van het soort tapinstallatie die door jouw club wordt gebruikt, tankbier-  fustenkoeling- of doorstroomtapinstallatie, moet je denken aan een reinigingsfrequentie van circa eenmaal in drie weken. 

De kosten voor deze noodzakelijke en verplichte reiniging zijn voor de club. Dat is ook logisch natuurlijk, want de club is immers ook de gebruiker van de biertapinstallatie!

Clubbierkorting bij Tapwacht

AB InBev en Clubbier werken veelvuldig samen met het professionele reinigingsbedrijf, Tapwacht. Tapwacht maakt onderdeel uit van het grotere en gerenommeerde bedrijf, Facilicom. Kwaliteit en een goede service zijn dus verzekerd!

Op professionele wijze, en met gebruik van de modernste technieken, wordt de tapinstallatie vakkundig gereinigd en grondig nagekeken op een perfecte werking.

Via Clubbier krijg je een mooie korting van 7,5% op de kosten voor deze reiniging. Echter, de korting geldt ook voor alle andere eventuele kosten bij De Tapwacht. Zomaar, zonder enige verdere verplichting. Vrij opzegbaar, zolang de deal met Clubbier voortduurt. Wil je ook korting bij Tapwacht? Dan kun je deze optie eenvoudig bij je Clubbier aanmelding aanvinken. Clubbier regelt het daarna allemaal voor u. Succes!