Sport en gemeente

Clubbier helpt gemeenten om sportclubs te ondersteunen

Sportwethouders denken met 'hun' sportclubs mee. Over de aanleg van velden, gezamenlijke activiteiten, of het beheer en de financiële vitaliteit van de clubs. Clubbier helpt gemeenten om sportclubs aanzienlijk minder kosten te laten maken. Dat komt primair de begroting van de verenigingen ten goede. Maar ook die van de gemeente.

Sportwethouders zijn er bij gebaat dat het de sportclubs goed gaat. Want dan kloppen zij voor minder zaken bij de gemeente aan. Wethouders kunnen hun betrokkenheid bij de financiële gang van zaken van de clubs benadrukken door hen via Clubbier te laten voorlichten. 

Een gemeente kan dus een onafhankelijke voortrekkersrol spelen. Inspireren en faciliteren zonder een soort commerciële positie in te nemen. Clubbier helpt graag om de voordelen van een inkoopcollectief voor sportverenigingen uit de doeken te doen. Geen verkoopverhaal, de sportclubs bepalen helemaal zelf wat zij willen.

Misschien iets voor uw gemeente? Meld u dan vrijblijvend hieronder aan. Wij bellen u na een aanmelding altijd eerst voor een toelichting.