U kunt ook meedoen
Mooi, maar hoe dan?

Clubbier.nl heeft scherpe prijsafspraken gemaakt met AB Inbev, de grootste brouwerij ter wereld. De besparing voor deelnemende sportclubs loopt al gauw in de duizenden euro's per jaar.  Welk soort sportclub u ook bestuurt, ook u kunt vrijblijvend en zonder enige verplichting met Clubbier meedoen. Dan heeft u profijt van de commerciële voordelen, maar geniet uw club tegelijkertijd van maximale vrijheid.

Elke club die instapt, draagt meteen bij aan de volumegroei en maakt ook direct al gebruik van de mooie condities op Jupiler of Hertog Jan. Zonder enige verplichting.

Overigens, op de andere dranken, zoals waters, frisdranken en energiedranken, worden ook ongekend lage prijzen geboden. Door ook 'in te stappen' draagt u bij aan het cumulatieve biervolume, en dus aan een hogere sponsoring voor alle deelnemende clubs van het collectief. Minder betalen en gelijk een nieuwe sponsor; proficiat daarmee!

Na uw aanmelding neemt Clubbier.nl binnen een week contact op voor een afspraak. Wij doen u dan helder uit de doeken hoe het werkt en welke besparingen uw club daarmee realiseert. Een open aanpak met een transparante communicatie, dus geen addertjes onder het gras! 

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Meld uw sportvereniging hieronder aan