Deelnemen met uw club?
Mooi, maar hoe dan?


Aanmelden kunt u hier doen

Clubbier bedingt scherpe kortingen bij Heineken, de grootste brouwerij van Nederland, òf bij AB InBev, de grootste brouwerij ter wereld. Beide brouwers voeren biermerken, die veel en graag in de markt worden geschonken. 

Elke sportclub kan vrijblijvend en zonder verplichting meedoen. Uw vereniging profiteert dan van de voordelen van gezamenlijke inkoop, maar behoudt wel maximale vrijheid. En hoe meer clubs er meedoen, hoe hoger de korting voor alle deelnemers!

Voor een goede werking van het collectief stellen wij niettemin vijf logische voorwaarden om voor u de beste deal te kunnen maken. Deze voorwaarden zijn:

  1. Uw club committeert zich in elk geval voor één jaar aan een bierafname via Clubbier. Aanmelding betekent deelname;
  2. Bonus-uitbetaling vindt plaats in Q1 van het nieuwe jaar, mits de club een volledig kalenderjaar heeft deelgenomen;
  3. Uw sportclub tapt jaarlijks en aantoonbaar minimaal 25 hectoliter bier;
  4. U vindt het prima om Amstel, Brand, Maes of Heineken te tappen, òf Jupiler, Bud, Hertog Jan of Dommelsch;
  5. Uw sportclub kent nu geen brouwerijverplichting of openstaande financiering bij een brouwerij.

Meldt uw club hieronder aan! De aangemelde clubs uit het basiscollectief ontvangen een mooie eenmalige extra 'ínstapsponsoring'. Na aanmelding bellen of mailen wij u voor nadere tekst en uitleg. Wij informeren u graag, indien gewenst, over de besparing die u ongeveer kunt verwachten.

Clubbier is open, transparant en kent geen addertjes onder het gras. U kunt ons vooraf altijd even bellen, als u nog twijfelt. Let u goed op bij uw aanmelding, want wij beschouwen uw inschrijving wel als een deelname.


Aanmelding: