Hoe werkt Clubbier?

Samen inkopen is veel goedkoper

Steeds meer clubs doen mee waardoor het gezamenlijke volume, en dus uw korting, groeit. Daarvoor hebben wij afspraken met de brouwer, AB InBev, gemaakt. Hoeveel geld het uw club scheelt, kunt u eenvoudig via onze bespaartool berekenen.

En deelname aan ons collectief is gratis. Sportclubs blijven bovendien vrij in hun keuze voor bijvoorbeeld Bud, Jupiler, Hertog Jan, Stella Artois òf Dommelsch op de tap. Neem contact met ons op als u daar eerst wat meer over wilt weten.

Deelname scheelt u jaarlijks veel geld. De enige voorwaarde is dat u elk jaar tenminste 25 hectoliter tapbier inkoopt. En schenkt uw club nu al één van de bieren van AB InBev, dan kunt u ook deelnemen zodra uw contract is afgelopen. Als u dan ook wilt weten wat het u scheelt, stuur dan even een mailtje met uw gegevens naar Tom via info@clubbier.nl.

Nog even dit:

U heeft uw biertap waarschijnlijk in bruikleen. Dan is het gebruikelijk dat de nieuwe brouwerij deze geruisloos overneemt. Daar merkt u verder niets van want u krijgt de tap gewoon weer van AB InBev in bruikleen. Zonder kosten en zonder rompslomp.


Klik op onderstaande afbeelding om onze animatievideo te bekijken.