Hoe werkt Clubbier?
Samen inkopen is goedkoper!


Zo gemakkelijk gaat dat dus!

Het principe van samen inkopen kent iedereen wel. Maar hoe pak je dat aan? Daar hoeft u niets voor te doen, want dat hebben wij al voor u gedaan. En wij zorgen er ook voor dat steeds meer clubs gaan meedoen, en daardoor zorgen voor een steeds groter volume tapbier. Dat is gratis voor sportclubs, dus waarom zou je eigenlijk niet meedoen?

Wij hebben met AB InBev een zeer scherpe inkoopdeal gemaakt. Clubs kunnen al vanaf dag één gratis en naar believen gebruik maken van onze kortingen. En u bent vrij in de keuze voor Bud, Jupiler, Hertog Jan, Stella Artois en Dommelsch op de tap. Deze biermerken kennen via Clubbier een korting van circa 45% op de bruto bierprijs. Neemt u gerust even contact met ons op als u meer over de deal wilt weten. En, doordat steeds meer clubs gaan deelnemen, groeit het gezamenlijk volume en stijgt uw korting mee, tot straks zelfs boven 50% van de brutoprijs!

Het is onze ambitie om door te groeien naar een collectief van circa 100 sportclubs op 31 december 2021. Door deelname bespaart elke club jaarlijks honderden tot zelfs duizenden euro's. Deelname is voor uw club al interessant als u tenminste 25 hectoliter tapbier per jaar wegtapt.

Een voorbeeld. Stel dat uw club jaarlijks zo'n 50 hectoliter tappils weg tapt. Dan scheelt dat al gauw 2.000 tot 3.000 (!) euro per jaar; soms zelfs meer. U kunt dus ècht fors besparen, en dat is goed nieuws in deze onzekere Corona-tijd.


Even over de bruikleen van uw biertap

Indien uw club een biertap in bruikleen heeft gekregen, dan is overstappen geen punt. Het is namelijk heel gebruikelijk dat de nieuwe brouwerij de tapinstallatie van de oude brouwerij overneemt. En deze tap krijgt u van AB InBev gewoon weer in bruikleen. Geen centje pijn voor u want dat gaat allemaal vanzelf. Dus, als het voor u interessant is om meer kasgeld op de bank te houden schrijf uw club dan hier in.

LET OP: Je kunt nu ook via Clubbier korting krijgen op de verplichte periodieke reiniging van je tapinstallatie. Voor meer informatie, druk de knop hieronder: