Hoe werkt Clubbier?
Inkopen volgens een aloude opzet


Het voordeel van collectief bier inkopen begrijpt iedereen. Maar hoe pak je dat dan aan? Dat doet Clubbier.nl voor u en wij zorgen via de brouwerij ook voor continuïteit. U krijgt collectief steeds de hoogste mogelijke korting; een die u individueel zelden zult krijgen. Clubbier.nl start met een regionaal 'basiscollectief', waarbij de hectoliters bij elkaar worden opgeteld. Uiteindelijk zal dit tot een landelijk netwerk uitgroeien. Elke club kan jaarlijks honderden tot duizenden euro's besparen. En, het is al lucratief om mee te doen bij een afname van 20 hectoliter tapbier per jaar of meer.

Kortingen:

De messcherpe korting bestaat uit een combinatie van een fikse af-factuur korting en een flinke vaste jaarlijks korting achteraf. Ook de prijzen voor andere dranken, zoals fris, sterk, water, en energiedranken, zijn ongekend laag. Daarmee is één van de grootste inkoopposten op uw clubbegroting altijd tegen de laagst mogelijke prijs. En dat is snel verdiend!  

Sponsoring:

Met uw deelname haalt u Clubbier.nl ook als nieuwe sponsor binnen! De geboden sponsoring bestaat uit een jaarlijks vast sponsorbedrag, in combinatie met een omzetgerelateerde variabele sponsoring bij een afname boven 20 hectoliter pils. Deze laatste sponsoring stijgt bovendien mee met de cumulatieve groei van het gezamenlijke pilsvolume.  De sponsoring krijgt u ieder jaar keurig netjes door Clubbier.nl uitgekeerd, na ontvangst van uw sponsorfactuur.

En is het dan klaar? Nee, nu begint het eigenlijk pas. Clubbier.nl benadert steeds nieuwe sportclubs om zich bij het collectief aan te sluiten. Door de logische stijging van het gezamenlijke pilsvolume, stijgt ook uw variabele sponsoring mee. Uw besparingen groeien dus met de jaren. En dat levert veel geld op voor de club!

Uw club heeft wel gewoon een samenwerking met AB Inbev. Daar wil Clubbier.nl niet tussen gaan zitten. De samenwerking is uiteraard wel gebaseerd op de kortingen, die Clubbier voor u heeft bedongen. En, let op, deze samenwerking kent voor u géén enkele afnameverplichting!