Hoe werkt Clubbier?

Samen inkopen is goedkoper!

Zo makkelijk gaat het!

Het principe van samen inkopen kent iedereen wel. Maar hoe pak je dat aan? Daar hoeft u niets voor te doen, want dat hebben wij al voor u gedaan. En wij zorgen er ook voor dat steeds meer clubs gaan meedoen, en daardoor zorgen voor een steeds groter volume tapbier. Dat is gratis voor sportclubs, dus waarom zou een club eigenlijk niet meedoen?

Clubs kunnen al vanaf dag één gratis en naar believen gebruik maken van onze korting. En u bent vrij in de keuze voor Bud, Jupiler, Hertog Jan, Stella Artois en Dommelsch op de tap. Neemt u gerust even contact met ons op als u daarover meer wilt weten. En doordat steeds meer clubs inhaken, groeit het gezamenlijk volume en stijgt uw korting!

Wij streven naar een collectief van minimaal 70 sportclubs eind 2021, en circa 100 clubs aan het eind van 2022. Door deelname bespaart elke club jaarlijks honderden tot zelfs meerdere duizenden euro's per jaar. Elk jaar weer.  Deelname is voor uw club al interessant als u tenminste 25 hectoliter tapbier per jaar weg tapt. Maar waarom maakt u niet snel even zelf een berekening van de besparing voor uw club? 

De bruikleen van uw biertap

U heeft uw biertap waarschijnlijk in bruikleen. Ook dan is overstappen geen punt. Het is namelijk gebruikelijk dat een nieuwe brouwerij deze van de oude brouwerij overneemt. Daar merkt de klant nauwelijks iets van. En u krijgt de installatie dan gewoon van AB InBev weer in bruikleen. Dat gaat allemaal vanzelf. Dus als het voor u interessant is om meer geld in kas te houden, schrijf uw club dan hier in.
Nog even snel en anoniem uw besparing uitrekenen? Druk dan hieronder op de Clubbier bespaarknop.