Hoe werkt Clubbier?
Meedoen loont ├Ęcht voor elke sportclub!


Zo gemakkelijk gaat dat dus!

Het principe van samen inkopen kent iedereen wel. Maar hoe pak je dat dan aan? Daar hoeft u niks voor te doen, want dat doen wij voor u. En wij zorgen er ook voor, dat steeds meer clubs gaan meedoen en daardoor zorgen voor een steeds grotere plas tapbier. Gratis voor de sportclubs; dus waarom zou je eigenlijk niet meedoen?

Zodra wij voldoende clubs bij elkaar hebben, gaan wij met de brouwerijen om de tafel zitten. Wij tellen de jaarvolumes van de clubs bij elkaar op om collectief een topkorting te kunnen bedingen. En dat is een korting, die u individueel bijna nooit krijgt. En met steeds meer clubs die gaan meedoen, groeit het gezamenlijk volume, en dus ook uw korting.

Clubbier start met een gezamenlijk volume bier van zo'n 1.000 hectoliter per jaar. Met dit basisvolume groeien wij door naar een netwerk van clubs die samen hun bier inkopen. Daardoor bespaart elke club jaarlijks honderden maar vaak zelfs duizenden euro's. Het loont voor u al de (kleine) moeite om mee te doen, indien uw club tenminste 25 hectoliter tappils per jaar weg tapt.

Al bij een basisvolume van zo'n 1.000 hectoliter regelen wij een hoge korting. Dan moet u denken aan tussen de 40% tot 50% korting op de bruto bierprijs. En dat staat los van het individuele jaarverbruik van uw club, ook al is dat maar een beetje. Dus als u per jaar zeg eens 50 hectoliter tapt, dan scheelt dat al gauw 5000 tot 6.000 (!) euro per jaar ten opzichte van de brutoprijs. U kunt dus echt fors besparen; gratis!

Nog even dit: claimverkeer taptechniek

Indien uw club een biertap in bruikleen heeft gekregen,dan is dat geen enkel punt. Het is namelijk heel normaal dat de ene brouwerij een tapinstallatie van de andere overneemt, claimen noemen ze dat. En die hernieuwde tap krijgt u van de nieuwe brouwer gewoon weer in bruikleen. Geen centje pijn, gaat allemaal vanzelf.

Als het voor u interessant is om uw geld op de bank te houden, schrijf uw club hier dan snel in.