Drijvende kracht
Tom van Erven Dorens


TV Interview met 7 Ditches:


De drijvende kracht achter Clubbier is Tom van Erven Dorens. Hij werkte vele jaren bij Bavaria, de Sligro en de Makro en is na al die jaren door de wol geverfd. Hij kent de biermarkt zoals weinig anderen die kennen.

Tom runt sinds 2008 zijn eigen adviesbureau onder de naam Biercontract.nl. Dit bedrijf helpt al jaren horeca ondernemers, studentenverenigingen, en sportclubs met de inkoop van hun tapbier. Biercontract.nl onderhandelt voor hen elke deal tot in detail uit, elke nieuwe overeenkomst opnieuw.

Hij onderhoudt prima relaties met alle brouwerijen in Nederland. En menig horeca ondernemer of sportclub heeft door zijn advies al veel geld bespaard op de tapbierinkoop.

Tom sloot dus altijd al individuele deals voor de amateur sportclubs. Maar Tom wil nu een echt transparante en scherpe bierprijs realiseren voor deze sportclubs. Samen sterk!

Via Clubbier gaat Tom namens het clubkader aan de bestuurstafel zitten. Hij wil elke club via het Clubbier collectief de beste korting op het tapbier gaan bieden. Dus elke club die een betere korting zoekt kan meedoen en mag zich nu inschrijven

Uw aanmelding is uiteraard gratis maar wel definitief, omdat uw jaarvolume ook in de tender wordt meegenomen.